Chauffeurs, stortklaar beton en bouwhandel / Bouwhandel en logistiek - kranen, hef- & hijstoestellen / Heftruck / Reachtruck / Stapelaar
Het doel van de opleiding reachtruck is om deelnemers op te leiden in het veilig en efficiënt bedienen van een reachtruck en hen de vereiste kennis en vaardigheden bij te brengen om goederen op hoogte te kunnen verplaatsen en stapelen.

Data

  • do. 7 dec. 2023   (08:30 - 16:30)

Duur

8 uur

Locatie

Tieblokkenlaan 8
2300 Turnhout

Prijs

€ 234,00

Inbegrepen

Certificaat: Diploma/Certificaat/Attest

Deze opleiding komt in aanmerking voor de KMO-portefeuille

Extra informatie

Prijs opleiding exclusief administratiekost voor gebruik erkenning Bouwunie

In samenwerking met

NOA TRAININGS BVBA

Programma

Het programma van de opleiding reachtruck omvat grondige training in het veilig en efficiënt bedienen van een reachtruck. Deelnemers leren over de functies en bedieningselementen van een reachtruck, evenals de veiligheidsvoorschriften en -procedures die van toepassing zijn op het werken met deze machine. Ze worden getraind in het besturen van een reachtruck in smalle gangpaden, het uitvoeren van manoeuvres, het laden en lossen van goederen, en het stapelen van pallets op hoogte.

Het programma omvat ook onderwerpen zoals onderhoud en inspectie van de reachtruck.

Praktische oefeningen bieden deelnemers de gelegenheid om hun vaardigheden in het bedienen van een reachtruck te ontwikkelen en te versterken.

Na afronding van de opleiding zijn deelnemers bekwaam in het veilig en efficiënt werken met een reachtruck in diverse magazijnomgevingen.