Over de opleiding

Volg online op je eigen tempo

Circulair bouwen wint steeds meer aan populariteit in onze sector. Maar weet je eigenlijk wat het inhoudt? Of hoor jij het nog in Keulen donderen? Om je helemaal onder te dompelen, ontwikkelde Bouwunie het online Leerplatform De Circulaire Aannemer.

Hoe pas je deze duurzame werkmethode in de praktijk toe? Welke businessmodellen bestaan er? En hoe hergebruik je bouwmaterialen? Wat betekent dit voor het ontwerp van gebouwen? Welke collega’s gingen er al mee aan de slag. En wat zijn hun ervaringen? In 3 modules ontdek en leer je wat het betekent om een circulaire aannemer te zijn. Aan de hand van artikels, webinars, video’s, podcasts, … word je zo een expert ter zake. Bingewatchen of stukje per stukje? Jij bepaalt het tempo. Slaag je op het einde van het traject voor de quiz? Dan ontvang je een certificaat, dat bevestigt dat jij helemaal mee bent. Via de online community ontmoet je ook nog eens collega’s waarmee je van gedachten kan wisselen.

Volg dus snel het leertraject. En ga circulair aan de slag met kennis van zaken! Bovendien ontvang je een gratis exemplaar van de Pocket Circulair Bouwen (t.w.v. 75 euro excl. btw). Een mooi naslagwerk met fiches van meer dan 35 maquettes om zelf je elementen samen te stellen.

Locaties en data

  • online  •  di. 31 dec (2024)
    Beschikbaar vanaf januari 2023, Onbeperkte toegang na aankoop

Duur

Het leerplatform biedt je meer dan 7,5 uur lees-, kijk-, quiz- en luistermateriaal.

Je koopt een toegang tot het online leerplatform en bekijkt wanneer, waar en hoe je wil.

Prijs

€ 50,00

Inbegrepen

  • Persoonlijke toegang tot deze online training De Circulaire Aannemer
  • Dankzij de steun van VLAIO krijg je tot 30 juni 2023 een stevige korting op dit traject. De normale prijs bedraagt 135 euro excl. btw per toegang.
  • Bovendien ontvang je een gratis exemplaar van de Pocket Circulair Bouwen (t.w.v. 75 euro excl. btw). Een mooi naslagwerk met fiches van meer dan 35 maquettes om zelf je elementen samen te stellen.
inschrijven

Module 1

De principes en pijlers van circulair bouwen hebben achteraf geen geheimen meer voor je. Je krijgt een goed beeld van wat, waarom en hoe?

Module 2

De praktijk nu! Aannemers, architecten en bouwheren vertellen hoe zij hun circulaire projecten aanpakten. Recht uit de praktijk. Krijg zo meer inzicht in de diverse mogelijkheden.

Module 3

Hoe ga je zelf nu aan de slag? Je krijgt alle praktische info mee. Technische fiches voor circulaire wanden, daken, vloeren, … Ontdek hoe je zelf een circulair bouwelement kan samenstellen.

Beluister de podcasts waarin bouwcollega’s over hun ervaringen vertellen. Ideaal om je ook onderweg verder te inspireren. In een korte vragenlijst kan je testen wat je leerde.

Inschrijven

LEERPLATFORM DE CIRCULAIRE AANNEMER

Onderneming

Contactpersoon

Locatie *

Deelnemers

Ik schrijf in met: *
Een deelnemer wordt enkel ingeschreven als alle velden (met een *) zijn ingevuld!

Deelnemer 1

Voornaam: *
Naam: *
E-mailadres: *

Deelnemer 2

Voornaam: *
Naam: *
E-mailadres: *

Deelnemer 3

Voornaam: *
Naam: *
E-mailadres: *

Deelnemer 4

Voornaam: *
Naam: *
E-mailadres: *

Deelnemer 5

Voornaam: *
Naam: *
E-mailadres: *