Over de opleiding

Met het groeiende belang van goede isolatie stijgt ook de vraag naar een degelijk meetinstrument. We willen immers in de winter ‘onzichtbare’ warmteverliezen en in de zomer ‘onzichtbare’ warmtebronnen kunnen detecteren.

Tijdens deze opleiding leer je alles over het gebruik van thermografie als meet- en analyse-instrument. Je leert hoe je thermografische beelden kunt interpreteren en hoe je deze kunt gebruiken om problemen op te sporen en op te lossen.

Ook leer je hoe je thermografie kunt gebruiken voor preventief onderhoud en het verhogen van de energie-efficiëntie van gebouwen en installaties.

Onze ervaren docenten staan klaar om je alle ins en outs van thermografie bij te brengen. Zij hebben jarenlange ervaring in het vak en kunnen je alles vertellen over de nieuwste ontwikkelingen en technieken.

De opleiding is praktijkgericht en je gaat zelf aan de slag met het maken en interpreteren van thermografische beelden.

Locaties en data

Duur

Telkens van 9u tot 16u

Prijs

Leden Bouwunie: € 295,00
Niet-leden: € 310,00

Tussenkomst

Deze opleiding organiseren we in samenwerking met Syntra BIZZ

Bij inschrijving gaat u akkoord dat uw contactgegevens gedeeld worden met Syntra Bizz aangezien Syntra Bizz opleidingsverstrekker is van deze opleiding. Na inschrijving verloopt de communicatie via Syntra Bizz.

Bespaar op de opleiding via de KMO-Portefeuille (thema: Beroepsspecifieke competenties)

Sprekers

Deze opleiding wordt gegeven door Bart Seghers.